Professionelen

Het gaat er bij Tinspireert steeds om dat mensen in verbinding komen met zichzelf via creativiteit, technieken uit mindfulness en/of reflectie. Je ontmoet jezelf en de ander.

Bekijk hieronder het aanbod voor bedrijven, ondernemers, scholen en organisaties.

Dworp WS4

Bedrijven

Creatieve sessies om binnen een bedrijf meer verbinding te creëren:
Jouw bedrijf kan mij inschakelen voor een alternatieve teambuilding. Een gezellige, speelse dag mét diepgang waar de collega’s in verbinding met zichzelf én met elkaar komen.

Die verbinding is binnen een bedrijf een basisvoorwaarde om goed te kunnen samenwerken. De collega’s leren elkaar beter kennen doorheen de workshop, wat resulteert in meer begrip, openheid, respect en een betere communicatie op de werkvloer.
Als creatief agogisch coach ben ik opgeleid om veilig-opgebouwde workshops te begeleiden. We gaan vooral veel doen, plezier beleven, ontdekken, creëren en reflecteren. Niemand hoeft creatief of artistiek te zijn. De bedoeling is om via creatieve werkvormen op een laagdrempelige manier uit onze comfortzone te treden en dingen te doen die we al lang niet meer (of nog nooit) gedaan hebben. Er worden geen technieken aangeleerd, er wordt niet zomaar iets ‘nagemaakt’. Doordat we iets vanuit onszelf creëren, worden we verwonderd door onszelf en ontdekken we hoe verschillend we allemaal zijn. Dat brengt het team dichter bij elkaar.

Wil je meer informatie of heb je zelf een voorstel? Neem contact met me op en we bekijken samen wat er mogelijk is.

Ondernemers

Individuele ondersteuning van ondernemers
Door mijn burn-out is er een hele wereld voor me opengegaan rond persoonlijke ontwikkeling. Het heeft mijn mindset veranderd en me veerkrachtiger gemaakt. Tijdens de opstart van mijn eigen onderneming merkte ik hoe ik alle processen opnieuw doorliep en hoe belangrijk het was om te blijven verbinden met mezelf.

Daarom ondersteun en help ik ondernemers in hun proces zodat ze ook leren genieten van het ‘onderweg zijn’. We staan stil bij wie jij bent en wat jij nodig hebt zodat je op jouw manier en jouw tempo de stappen kunt zetten die bij jou passen. We ontdekken de overtuigingen die jou beperken en we leren het verschil voelen tussen ‘actie ondernemen vanuit angst’ of ‘vanuit vertrouwen’.
Ik juich mee van aan de zijlijn! De ene keer omdat je op de rem bent gaan staan en dicht bij jezelf bent gebleven. De andere keer omdat je je angsten hebt opzij geschoven en gedurfd hebt wat je wou doen.

Daarnaast ben ik zeker geen sociale-media-expert, maar ik krijg wel steeds meer vragen hoe ik dit zowel praktisch als inhoudelijk aanpak. 
Ik deel dus graag mijn inzichten en tips zodat jouw basis goed staat en je vandaar zelf verder kunt. Ik inspireer je graag om niet alleen je zaak, maar ook jezelf zichtbaar te maken. We ontdekken samen waarover je allemaal wil en kunt schrijven zodat jouw content persoonlijker wordt. We bekijken hoe jij jouw marketing kunt aanpakken op een manier die voor jou goed voelt.

Het basistarief is €50/uur. Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek. Nadien schakel je mij in wanneer je mij nodig hebt.

(Op de zolder van Tinspireert in Evergem - Gent)
Ondergrond-afdrukken g_Fotor

Scholen

Workshops bij kinderen in klassen (1ee.m. 6e leerjaar):
Leerkrachten of schooldirectie kunnen bij mij terecht voor creatieve workshops of projecten om inhoudelijke thema’s eens op een andere manier aan te pakken.

Om de kinderen hun creativiteit te stimuleren, krijgen ze de vrijheid iets vanuit zichzelf te creëren. Hierdoor ontdekken ze dat iedereen uniek is en dat wat zij creëren niet ‘goed of fout’ is, wat hun zelfvertrouwen een boost geeft.

Elke creatieve workshop wordt opgebouwd en begeleid zodat de kinderen op een veilige en speelse manier uit hun comfortzone treden én zodat iedereen betrokken wordt. Meestal werken we naar een toonmomentje toe en is er ruimte voor reflectie. Afhankelijk van de vraag of de voorkeur kan er via beeld, klank, beweging of woord gecreëerd worden.

Indien men meer rust, focus en welbevinden in de klas wil, kan er ook mindfulness ingezet worden. De kinderen ontdekken hoe ze tot rust kunnen komen en ze leren omgaan met prikkels, gedachten en gevoelens.

De essentie van de workshops is dat de kinderen zich op een andere manier ontwikkelen en dat ze mogen zijn wie ze zijn.

Wil je meer informatie of heb je zelf een voorstel? Neem contact met me op en we bekijken samen wat er mogelijk is.

Organisaties

Ben je als organisatie naar iemand op zoek die een workshop of vorming kan geven rond bv. mindfulness, omgaan met stress, zelfvertrouwen, assertiviteit, burn-out, creatieve zelfexpressie, zelfzorg, verlangens of andere thema’s die je hier op mijn website tegenkwam?

Werk je in een WZC of een andere gezondheidssetting en wil je met je doelgroep eens op een andere, creatievere manier aan de slag? Aangezien ik als ergotherapeut gewerkt heb, heb ik met bepaalde doelgroepen ervaring en maakt mijn hart een sprongetje wanneer ik af en toe nog eens iets voor hen kan betekenen.

Heb je nog een ander idee of voorstel? Ik hoor het graag!

Wat klanten vertellen

Heel mooie opbouw. Heel leuk om een leidraad te hebben, maar toch je eigen ding te kunnen doen. Hier kun je écht loslaten! Er was veel betrokkenheid en een gevoel van warmte en rust. Zeer goede en leuke workshop!
Student Orthopedagogie
Dagworkshop tijdens Creastage HoGent
Creatief onszelf leren kennen en op een veilige manier over gevoelens praten. We kregen veel vrijheid, het bracht me tot rust.
We konden altijd vragen stellen en ze vroeg tussendoor soms of alles ok was.
Student Orthopedagogie
Dagworkshop tijdens Creastage HoGent
Je leerde jezelf echt kennen via deze workshop, op een creatieve manier. Er werd ook goed rekening gehouden met de psychische veiligheid van iedereen. Gezellige, veilige sfeer.
Student Orthopedagogie
Dagworkshop tijdens Creastage HoGent
Tinnie gaf ons tips en praktische oefeningen die kunnen helpen om rust terug te vinden in je hoofd.
Omdat niet iedereen bekend is met mindfulness, kregen we eerst een korte theoretische inleiding over wat mindfulness precies is.
Daarna volgden enkele oefeningen en tips die we zowel thuis als op het werk kunnen toepassen.
Bedankt Tinnie om ons bewust te maken dat het oké is om grenzen aan te geven. Bedankt om ons bewust te maken over onze gedachten. Want hoe je als persoon omgaat met anderen -en hoe anderen omgaan met jou- dát bepaal je zelf.
Een infosessie in een losse sfeer en de vrijheid om gevoelens en ervaringen te delen.
Medewerker Lumière
Introductiesessie Mindfulness tijdens teambuildingsdag
Er zat een boodschap achter elke opdracht die we kregen. Het gaat over het proces, niet over het resultaat. Je kon volledig ontspannen en je laten gaan zonder dat er druk lag om tot iets te komen. Ook leuk dat iedereen zijn gevoel kon delen. Zeer toffe docent, we hadden veel vrijheid.
Student Orthopedagogie
Dagworkshop tijdens Creastage HoGent