Groeikampen voor kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar

Kleinschalig, huiselijk en verbindend

Per kamp worden er maximum 6 kinderen toegelaten. Dit zorgt meteen voor veiligheid, rust en verbinding.

Ik kies bewust voor kleine groepen waardoor ik ook bij hen mijn missie kan doortrekken: oog hebben voor wat er in hen omgaat en hen stimuleren zichzelf te zijn.  

Een kamp vol groei, rust en plezier

Een kamp voor wie het graag wat rustiger heeft en terwijl kan ontdekken, ontspannen en zoals de naam het zelf zegt: groeien.

Via creatieve werkvormen, spel, coachingskaarten, mindfulness, kringgesprekken en fantasieverhalen, gaan we met bepaalde thema’s aan de slag zoals zelfvertrouwen, grenzen aangeven, omgaan met emoties, talenten ontdekken, e.d.

We wakkeren onze fantasie en creativiteit aan, waarbij ons zelfvertrouwen groeit doordat we ontdekken dat wat we creëren niet ‘goed of fout’ is.

We vertragen, ontprikkelen en leren vanuit stilte dichter bij onszelf te komen.
Er zijn momenten van alleen-tijd en er zijn momenten waarop we samen aan de slag gaan.

Tijdens het samenspelen leren we tussen het lachen, gieren en brullen door, onze grenzen aan te geven en rekening te houden met elkaar. We (h)erkennen als groep dat iedereen uniek is en we respecteren ieders eigenheid.

Elke dag sluiten we reflecterend af: eerst door te schrijven en te creëren, nadien door de ervaringen in de groep te delen. Zo inspireren we elkaar en groeien we samen!

Voor wie

Kinderen tussen 6 en 12 jaar (1e – 6e leerjaar)

Ideaal voor enthousiaste, lieve, gevoelige kids die al best streng voor zichzelf kunnen zijn, soms last hebben van onzekerheid of faalangst en genieten van rustige activiteiten.

Eerst even bellen?

Heb je nog vragen? Wil je eerst even kennismaken en afstemmen vóórdat je je kind inschrijft? Dat kan! 

In plaats van heen-en-weer te mailen of op zoek te gaan naar een momentje om te (video)bellen, kun je meteen in mijn online agenda jouw gratis kennismakingsbelletje van een kwartier inplannen.

Praktische informatie

WAAR
Wij toveren graag onze woonkamer om voor de Groeikampen!
Kruisken 3 – 9940 Evergem

WANNEER
De kampdagen gaan steeds door van 09u tot 16u.
Opvang mogelijk tussen 8u-9u en 16u-17u. 

AANTAL DEELNEMERS
Een klein, veilig groepje van max. 6 kinderen.

PRIJS
€165 voor een 3-daags kamp (€150 in de vroegboek-periode)
€110 voor een 2-daags kamp (€100 in de vroegboek-periode)
Inbegrepen: ervaren begeleiding, alle materialen, drank en tussendoortjes.
Alsook een uitwisselgesprek achteraf waarin we 15′ (video)bellen om ervaringen uit te wisselen en vragen te beantwoorden.
Zelf mee te brengen: lunch

Inschrijven

Wat klanten vertellen

Het groeikamp was voor mijn beide dochters (6 en 8 jaar) een waar groei- en bloeimoment waarbij ze helemaal zichzelf mochten zijn.
Tinnie liet hen voelen, zich uitleven in beweging en creativiteit. Apetrots vertelden ze over wat ze hadden geleerd en gemaakt.
Hun symbolische rugzakjes werden zinvol gevuld met warme herinneringen en duurzame tips.
Lieselot, mama van 2 dochters
Tinnie begeleidt de groeikampjes met veel zorg en aandacht.
Ze is nabij, zonder zich op te dringen en probeerde om mijn kind 'echt' te zien. Er werd een veilig creatief kader geschept waarin mijn dochter ook zichzelf kon zijn.
Heidi, mama van 6-jarig meisje
In de zomervakantie heeft mijn 9-jarige dochter Louise deelgenomen aan een groeikampje. Er was een mooie afwisseling van creatief bezig zijn, actieve momenten maar ook rustige momentjes waarbij mijn dochter helemaal in haar fantasiewereld kon opgaan en tot rust komen, ver van alle prikkelingen die dagelijks op ons afkomen. Louise komt alvast volgende zomer terug. Zij is overtuigd!
Natalie, mama van Louise

Meer behoefte aan individuele coaching en benieuwd hoe een traject verloopt?