Vol zelfvertrouwen
je eigen groeikampen
organiseren en begeleiden

Met deze unieke en complete online training steek je vlot je kampen en activiteiten in elkaar, maak je jouw waardevol aanbod vlot zichtbaar en gaat jouw droom om succesvolle Groeikampen te geven in vervulling.

Misschien herken je jezelf wel?

Je wil graag, heel graag zelfs, op een gevoelsmatige en creatieve manier kinderen begeleiden zodat zij meer zelfzeker en veerkrachtig in het leven kunnen staan.

Het is jouw droom om succesvolle kampen te organiseren voor gevoelige kinderen waarin je jouw kennis en ervaring kunt doorgeven, maar je hebt geen idee hoe je hiermee moet starten.

Je hebt al enkele ideeën of misschien zelfs enkele initiatieven genomen, maar je loopt nog vast, je begint er maar niet aan of je bent gewoon heel benieuwd naar hoe ik het aanpakte.

Groeikamp - met Maïté
Dit ben ik samen met een lieve meid die ik leerde kennen dankzij mijn Groeikampen.

Laat ik mezelf even voorstellen

Ik ben Tinnie en heb sinds ik afstudeerde als ergotherapeut (2011) altijd bij en met kinderen gewerkt. In 2017 ben ik samen met een andere creatief coach zelf kampen in elkaar beginnen steken.
Ik vond dat super om te doen:

 • De activiteiten en sessies uitwerken, opbouwen en begeleiden – wat ik grotendeels leerde in de 2-jarige opleiding ‘Creatief agogisch coach’.
 • Structuur en duidelijkheid bieden aan een groep kinderen en weten hoe ik met kinderen kan omgaan – door mijn ervaring als ergotherapeut.
 • Spontaan een planning uitwerken en alles in goede banen leiden –  vanuit mijn organisatorische en ondernemende vaardigheden.

Ik droomde van eigen kampen rond ‘persoonlijke groei’ en zo ontstonden sinds ik met Tinspireert startte mijn eigen Groeikampen.

In de voorbije jaren heb ik veel geleerd als ondernemer en heb ik met veel liefde Groeikampen georganiseerd en kinderen (ook individueel) laten groeien.
Maar… aangezien ik als volwassene een hele weg heb afgelegd door een burn-out in 2016, lag mijn missie al van bij de start meer op volwassenen. Intussen help ik ook graag ondernemers op weg en kochten we een pand waar ik ruimtes zal verhuren.
Omdat ik niet alles kan combineren, besloot ik in 2021 de doelgroep ‘kinderen’ af te bouwen.

Omdat velen mijn Groeikampen erg waardevol vonden en er vragen kwamen van kindercoaches, besloot ik al mijn kennis, ervaring en tips te bundelen zodat er net veel méér kleinschalige Groeikampen zullen gegeven worden in Vlaanderen en in Nederland! 

De online training tot
Groeikamp begeleider en -organisator

Een online training waarin je leert hoe je vol zelfvertrouwen jouw Groeikamp kunt voorbereiden, organiseren, zichtbaar maken én begeleiden.

Na het volgen van deze training:

 • Heb je A-Z handvaten om zelf je eigen Groeikampen te organiseren.
 • Staat de basis van jouw aanbod op punt en heb je jouw 1e Groeikamp klaar.
 • Hoef je niet langer bang te zijn dat je geen inspiratie of klanten gaat hebben.
 • Verhoog je jouw expertstatus door het geven van Groeikampen.
 • Vergroot je jouw netwerk én jouw klantenbestand (ook 1-op-1).
 • Maak je graag en met vertrouwen jouw waardevol aanbod zichtbaar.
 • Gebruik je technische tools die jou en je klanten gemak bieden.
 • Kun je vlot activiteiten in elkaar steken en in een dagstructuur gieten.
 • Ervaar je veel voldoening en plezier aan je job als je merkt hoeveel de kinderen aan je kamp hebben.

Wat leuk is aan deze training:

 • Online, dus je hoeft je niet te verplaatsen.
 • 1 jaar toegang om alles op jouw eigen tempo te volgen.
 • Uniek in haar soort. Het is de enige training die je alles leert over kleinschalige groeikampen organiseren, verkopen en begeleiden.
 • Geen saaie theorie, wel verbindend met veel persoonlijke ervaringen en concrete tips.
 • Praktische training met opdrachten zodat je het effectief gaat doen.
 • Stap voor stap begeleiding, waar je altijd naar kan teruggrijpen.

De training is echt iets voor jou als...

 • je een groot hart voor kinderen hebt.
 • je kindercoach, therapeut of leerkracht (in wording) bent.
 • je al enige kennis en ervaring rond persoonlijke groei in jouw rugzak hebt zitten.
 • het jouw droom is om jouw kennis via jouw insteek (bv: mindfulness, creativiteit, yoga, natuurcoaching, e.d.) door te geven aan kinderen.
 • je dit heel graag in de vorm van kleinschalige kampen wil doen.
 • je wil groeien als begeleider én als ondernemer.
 • die angst en drempelvrees plaats mogen maken voor vertrouwen en zichtbaarheid.
 • je klaar bent om met jouw waardevol aanbod naar buiten te komen.

Leer succesvolle Groeikampen organiseren, opbouwen en begeleiden en maak een duurzame impact op kinderen.

Dit krijg je allemaal

10 videomodules

Met behapbare videolessen die je op jouw tempo kunt volgen. Ontdek hier de modules!

Tutorials

Van technische tools die ik gebruik. Bv. automatisch boekingen, Instagram, graphics, e.d.

Templates

voor e-mails naar ouders, formulieren, jouw voorbereiding van je Groeikamp, e.d.

Picto's

i.f.v. een duidelijke dagstructuur en afspraken.
Printen, lamineren, knippen en klaar!

Werbkoek

Kom meteen in actie door de opdrachten uit te werken en de vele tips te verwerken.

5 unieke activiteiten

Naast veel activiteiten-tips krijg je 5 unieke, volledig uitgewerkte activiteiten van mij cadeau.

BONUS

Ik maak jou mee zichtbaar

Zowel via mijn sociale media als hier op mijn website op de speciale pagina van de 'Groeikampbegeleiders'! Dat laatste kan pas als je de training hebt doorlopen en je zelf jouw gegevens doorstuurt.

Dit leer je allemaal:

Module 1: Intro
In deze module maken we kennis. Ik vertel jou wat meer over mezelf, de training en wat Groeikampen nu precies zijn. Ik vertel en toon je hoe je al aan de slag kunt met de training én jouw zichtbaarheid.

Module 2: Start met de basis
Aan het eind van deze module heb jij jouw doelgroep, groepsgrootte, locatie, datum en prijs bepaald voor jouw Groeikamp en ben je op de hoogte van juridische aspecten. Ik deel ook hoe ik dit zelf aanpakte.

Module 3: Groeikamp in elkaar steken – Plan van aanpak
Een lekker uitgebreide module waarin ik je stap voor stap meeneem in de voorbereiding van jouw 1e Groeikamp! Zo ontdek je o.a. hoe je jouw kampdagen logisch opbouwt en invult met verschillende soorten activiteiten rond jouw gekozen thema(‘s), hoe je voor afwisseling zorgt tussen ‘actie’ en ‘bewuste ontspanning’ en interessante tips over hoe je je ruimte organiseert.

Module 4: Groeikamp naar buiten brengen – Zichtbaarheid en marketing
Vind je ‘marketing’ een vies woord? Of zie je het belang ervan in, maar heb je geen idee hoe dit aan te pakken? Ik help jou op weg! Ik geef jou een lijst aan ideeën en doe jou goesting krijgen om jouw aanbod verbindend naar buiten te brengen. Ik deel (eenvoudige) belangrijke tips over jouw website en sociale media die veel ondernemers nog niet toepassen.

Module 5: Communicatie met ouders
Van bij de start van de inschrijving tot na het Groeikamp ga je in communicatie met de ouders. Ik geef jou mijn emails en formulieren cadeau waardoor je ze enkel hoeft aan te passen. Wil je ook 1-op-1-gesprekken met ouders? Dan toon ik je hoe je afspraken automatisch kunt laten inplannen.

Module 6: Vaardigheden en mindset als ondernemer
Veel ondernemers vinden zichzelf geen ‘ondernemer’. Alsof het iets negatief is. Ik hoorde hier ook lang bij. Maar hoe jammer zou het zijn dat jij jouw droom niet kunt waarmaken doordat je jezelf klein houdt? Na deze module onderneem je vanuit liefde en vertrouwen i.p.v. angst en onderzekerheid.

Module 7: Materiaal en inspiratie
Aan het eind van deze module ken je verschillende materialen, tools en boeken die je kunt gebruiken in je Groeikamp. Je hebt nooit meer gebrek aan inspiratie om je Groeikampen in elkaar te steken.

Module 8: Thema’s en activiteiten
Je krijgt een overzicht van thema’s en uitgewerkte activiteiten die je kunt gebruiken en aanpassen. Je leert zelf unieke, goed opgebouwde activiteiten in elkaar steken en hoe je kinderen hun vrije creativiteit kunt stimuleren.

Module 9: Vaardigheden en mindset als begeleider
Hoe zorg je ervoor dat kinderen zich snel op hun gemak voelen waardoor ze zichzelf kunnen zijn? Hoe ga je om met bepaalde emoties of reacties? Hoe zorg je ervoor dat jij niet leeggezogen bent aan het einde van je dag?  e.d.

Module 10: Slot
We ronden de training af met een korte meditatie en reflectieve opdracht.
Je bent nu klaar om jouw Groeikamp(en) vol vertrouwen in de wereld te zetten en te gaan begeleiden! Dat mag gevierd worden!

Schrijf je in op de wachtlijst

Je ontdekt als eerste wanneer je je terug kunt inschrijven voor de online training tot Groeikampbegeleider en -organisator.

  Jouw gegevens worden met niemand gedeeld.

  Je inschrijven op deze wachtlijst is volledig vrijblijvend.

  Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

  Wat jij je misschien nog afvraagt

  In principe kan en mag iedereen de training volgen.

  Ik vind het belangrijk dat je weet dat de training geen opleiding tot kindercoach of creatief coach is.

  Wie de training gevolgd heeft en vervolgens Groeikampen aanbiedt, mag op de pagina van de Groeikampbegeleiders staan. Daar vertel ik ouders die op zoek zijn naar waardevol aanbod voor hun kind dat de begeleiders al enige kennis, specialisatie of ervaring hebben (doordat ze kindercoach, therapeut, leerkracht of dergelijke zijn).
  Dus heb je nog geen ervaring of kennis, dan raad ik je aan toch eerst jouw rugzak te vullen alvorens Groeikampen aan te bieden.

  Twijfel je toch of de training iets voor jou is, dan mag je mij een mailtje  of  (spraak)berichtje sturen.

  Zometeen als jij dat wil. 🙂 Na jouw inschrijving krijg je toegang tot de training en ontvang je een mail waarin ik je uitleg hoe je in de leeromgeving kunt inloggen.

  Dat is afhankelijk van jouw tempo en de tijd die jij ervoor uittrekt.

  Je hebt vanaf jouw aankoop 1 jaar toegang tot de training. Al raad ik je aan om niet uit te stellen. Plan bewust tijd in om op regelmatige basis met de training aan de slag te gaan.  

  De training is in logische modules opgebouwd die uit korte, behapbare videolessen bestaan. Zo kun je kiezen wanneer jij met welk onderdeel aan de slag gaat.

  De individuele ondernemerscoaching verloopt online, via Zoom*. Je kunt jouw sessie(s) zelf inplannen in mijn online agenda die ik jou na betaling bezorg.

  Wens je extra coaching, plan dan een gratis kennismakingsgesprek in zodat we elkaar beter leren kennen en zodat ik mijn aanpak kan toelichten en naar jouw wensen en vragen kan luisteren. Dit kan viahttps://calendly.com/tinspireert/kennismakingsgesprek

  Een sessie kost €75/u excl. BTW en staat voorlopig nog niet voor andere ondernemers op de website zodat ik mij kan focussen op de deelnemers van de training.

  *Door ons renovatie- en verhuisproject werk ik voorlopig enkel online.

  De kans is groot dat ik deze training nog lang zal aanbieden, maar ik kan dat niet met 100% zekerheid beloven.
  Net zoals ik niet kan voorspellen of de prijs hetzelfde zal blijven.

  Daar ben ik van overtuigd. Er is altijd wel iets dat je bijleert en kan toepassen om jouw kampen inhoudelijk sterker te maken of om te groeien als ondernemer.

  Vanuit mijn vaardigheden en kennis als ergotherapeut, creatief coach en mindfulnesscoach ben ik mijn eigen kampen (en activiteiten) in elkaar gaan steken waardoor ik tips en ervaringen kan delen die een mooie aanvulling zullen zijn op wat jij allemaal al weet en kent.

  Daarnaast heb ik in de voorbije jaren veel tijd en geld geïnvesteerd om te groeien en bij te leren als ondernemer. Ook op dat vlak geef ik dus graag belangrijke tips, kennis en ervaring door. 

  Ik heb trouwens een kritisch oog (wat voor mij soms een valkuil maar ook een talent is) waardoor ik vaak zie wat anders of “beter” kan op vlak van zichtbaarheid, verbinding, opbouw, communicatie, duidelijkheid, volledigheid, mindset, e.d.
  Daarom ga ik ook graag 1-op-1 aan de slag om ondernemers te laten groeien, zodat ik gericht vragen kan stellen, kan meedenken en feedback kan geven.

  Twijfel je toch of de training iets voor jou is, dan mag je mij een mailtje  of  (spraak)berichtje sturen.

  Ja hoor. Je ontvangt na betaling automatisch een factuur bij jouw bevestigingsmail.
  Vul dus zeker jouw bedrijfsnaam en btw-nummer in bij het afrekenen zodat je deze in jouw boekhouding kunt inbrengen.

  Dat is mogelijk, al denk en hoop ik dat jij wel heel tevreden zult zijn met alles wat je in deze training ontdekt en leert. Ik ben zelf alvast heel enthousiast!

  Merk je binnen de 2 weken na aankoop* dat je toch niet tevreden bent en wil je je geld terug? Alle begrip voor.
  Als je mij binnen de 14 dagen na aankoop contacteert, vraag ik jou een formulier in te vullen waarin je aangeeft waarom je niet tevreden bent. Vervolgens stort ik jou het geïnvesteerd bedrag terug.

  Heb je nog een andere vraag? Aarzel dan niet om me te contacteren via mail of het contactformulier. Een (spraak)berichtje sturen via Instagram mag ook!

  Kriebelt het nu heel hard om jouw eigen Groeikampen in elkaar te steken en jouw waardevol aanbod in de wereld te zetten?
  Ga het dan gewoon doen!