Workshops en trajecten in groep

Updates m.b.t. het Corona-virus - 30/12/2020

Wegens de veiligheidsmaatregelen m.b.t. het Coronavirus werden de geplande workshops van maart – juni geannuleerd.
In augustus kon er een workshop volledig Corona-proof met max. 4 deelnemers doorgaan, maar de voortdurende veranderingen van wat er wel/niet mag (doorgaan), deden me besluiten de workshops in de praktijk even te pauzeren.

Omdat ik toch graag mensen verder op weg help, inspireer en begeleid om rust te vinden in hun hoofd en de kracht te vinden te kiezen voor zichzelf, stelde ik me open voor de ONLINE mogelijkheden.

Ik doe dit (zoals ik leerde) op mijn tempo, dus stap voor stap ontdek ik nieuwe opties en lanceer ik nieuw aanbod.

Zo organiseerde ik 13/12/2020 de workshop “Start met je creatief dagboek” voor het eerst online! 🙂 
Het was even wennen, maar het was een succes met enthousiaste en tevreden deelnemers, dus de workshop wordt nogmaals online georganiseerd!

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de updates en de aankomende (online) activiteiten?
Schrijf je dan hier in om de gratis inspiratiemail te ontvangen.

Online workshop
Start met je creatief dagboek

Een workshop van 3u om je op weg te zetten met je eigen creatief dagboek. 

Ik startte er in 2017 mee en heb nog steeds de gewoonte er regelmatig in te schrijven en te creëren. Het heeft me enorm geholpen inzicht in mezelf te krijgen en telkens opnieuw dicht bij mezelf te komen.

Je hoeft niet creatief te zijn! Je wakkert je creativiteit aan, je laat de perfectie los en je zelfvertrouwen groeit doordat je meer je gevoel durft te volgen.

Wat klanten vertellen

De workshop ‘visualiseer je ideale jaar’ was tot in de puntjes verzorgd.
Tinnie was steeds aanwezig om alles in goede banen te leiden, maar creëerde tezelfdertijd (letterlijk en figuurlijk) voldoende ruimte om aan jouw eigen proces te werken.
De workshop laat je stilstaan bij wat je belangrijk vindt, wat in onze drukke samenleving niet evident is. Het visionboard heeft een mooi plaatske gekregen en herinnert mij aan het belang van ‘vertragen’’.
Isabeau
Workshop Visionboard
Als creatieve coach nodigt Tinnie je uit om jezelf creatief te her-ontdekken.
Als ontwerper was ik vergroeid geraakt met de wiskunde van de lijnen. Tijdens een workshop haalde Tinnie mij uit mijn perfectionistische comfortzone en maakte ze de pure vreugde voor de kleuren en het abstract en vrij kliederen helemaal terug wakker.
Mijn innerlijk kind ontwaakte en kon terug vrij spelen. Een hele verademing met een diepe ontspanning en een gevoel van Thuiskomen als gevolg.
Helena
Workshop Intuïtief schilderen

Meer behoefte aan individuele coaching en benieuwd hoe een traject verloopt?