Workshops en trajecten in groep

Updates m.b.t. het Corona-virus

Wegens de veiligheidsmaatregelen m.b.t. het Coronavirus werden de geplande workshops van maart – juni geannuleerd.

Door de versoepelingen in juni kan ik opnieuw workshops organiseren, maar doordat ik over kleine ruimtes beschik, is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand tussen 6 deelnemers te creëren.

Aangezien we niet weten hoe lang de ‘sociale distance’ van 1,5 meter gaat blijven gelden, kan ik moeilijk voorspellen wanneer ik hier opnieuw workshops en trajecten voor 6 deelnemers zal kunnen organiseren.

Het kriebelt echter te sterk om opnieuw mensen “in real life” samen te brengen en mijn missie verder te zetten, dus ik heb besloten mijn groepsaanbod voor volwassenen opnieuw op te starten, ook al zal ik slechts 4 deelnemers kunnen toelaten indien het hier in mijn praktijk zal doorgaan.

Op deze pagina vind je alvast de workshops en activiteiten die ik opnieuw organiseer.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de aankomende activiteiten?
Schrijf je dan onderaan in voor de inspiratiemail. 

Start met je creatief dagboek

Een workshop van 3u om je op weg te zetten met je eigen creatief dagboek. 

Ik startte er in 2017 mee en heb nog steeds de gewoonte er regelmatig in te schrijven en te creëren. Het heeft me enorm geholpen inzicht in mezelf te krijgen en telkens opnieuw dicht bij mezelf te komen.

Je hoeft niet creatief te zijn! Je wakkert je creativiteit aan, je laat de perfectie los en je zelfvertrouwen groeit doordat je meer je gevoel durft te volgen.

Wat klanten vertellen

De workshop ‘visualiseer je ideale jaar’ was tot in de puntjes verzorgd.
Tinnie was steeds aanwezig om alles in goede banen te leiden, maar creëerde tezelfdertijd (letterlijk en figuurlijk) voldoende ruimte om aan jouw eigen proces te werken.
De workshop laat je stilstaan bij wat je belangrijk vindt, wat in onze drukke samenleving niet evident is. Het visionboard heeft een mooi plaatske gekregen en herinnert mij aan het belang van ‘vertragen’’.
Isabeau
Workshop Visionboard
Als creatieve coach nodigt Tinnie je uit om jezelf creatief te her-ontdekken.
Als ontwerper was ik vergroeid geraakt met de wiskunde van de lijnen. Tijdens een workshop haalde Tinnie mij uit mijn perfectionistische comfortzone en maakte ze de pure vreugde voor de kleuren en het abstract en vrij kliederen helemaal terug wakker.
Mijn innerlijk kind ontwaakte en kon terug vrij spelen. Een hele verademing met een diepe ontspanning en een gevoel van Thuiskomen als gevolg.
Helena
Workshop Intuïtief schilderen

Meer behoefte aan individuele coaching en benieuwd hoe een traject verloopt?