Workshops en trajecten in groep

Start met je creatief dagboek

Een workshop van 3u om je op weg te zetten met je eigen creatief dagboek. 

Ik startte er in 2017 mee en heb nog steeds de gewoonte er regelmatig in te schrijven en te creëren. Het heeft me enorm geholpen inzicht in mezelf te krijgen en telkens opnieuw dicht bij mezelf te komen.

Je hoeft niet creatief te zijn! Je wakkert je creativiteit aan, je laat de perfectie los en je zelfvertrouwen groeit doordat je meer je gevoel durft te volgen.

Visualiseer je ideale nieuwe jaar

Magisch om 2019 te mogen afsluiten met een kleine groep mensen die van 2020 een topjaar willen maken! We maken het extra gezellig! 

Een workshop waar je ruim de tijd en ruimte krijgt om stil te staan bij jouw verlangens en intenties voor het nieuwe jaar… zodat je ze op een positieve, motiverende en duurzame manier kunt waarmaken.

Workshop in de natuur, in een bos dichtbij Tinspireert in Evergem (Gent): mindful wandelen. Groep deelnemers die samen door het bos wandelen, creatief coach (Tinnie), kijkt opzij omdat ze met iemand van de deelnemers aan het praten en reflecteren is.

Begin 2020 lanceer ik een eerste groeitraject, dus blijf op de hoogte!

 

Wat klanten vertellen

De workshop ‘visualiseer je ideale jaar’ was tot in de puntjes verzorgd.
Tinnie was steeds aanwezig om alles in goede banen te leiden, maar creëerde tezelfdertijd (letterlijk en figuurlijk) voldoende ruimte om aan jouw eigen proces te werken.
De workshop laat je stilstaan bij wat je belangrijk vindt, wat in onze drukke samenleving niet evident is. Het visionboard heeft een mooi plaatske gekregen en herinnert mij aan het belang van ‘vertragen’’.
Isabeau
Workshop Visionboard
Als creatieve coach nodigt Tinnie je uit om jezelf creatief te her-ontdekken.
Als ontwerper was ik vergroeid geraakt met de wiskunde van de lijnen. Tijdens een workshop haalde Tinnie mij uit mijn perfectionistische comfortzone en maakte ze de pure vreugde voor de kleuren en het abstract en vrij kliederen helemaal terug wakker.
Mijn innerlijk kind ontwaakte en kon terug vrij spelen. Een hele verademing met een diepe ontspanning en een gevoel van Thuiskomen als gevolg.
Helena
Workshop Intuïtief schilderen

Meer behoefte aan individuele coaching en benieuwd hoe een traject verloopt?