Vol zelfvertrouwen
je eigen groeikampen
organiseren en begeleiden

Met deze unieke en complete online training steek je vlot je kampen en activiteiten in elkaar, maak je jouw waardevol aanbod vlot zichtbaar en gaat jouw droom om succesvolle Groeikampen te geven in vervulling.

Misschien herken je jezelf wel?

Je wil graag, heel graag zelfs, op een gevoelsmatige en creatieve manier kinderen begeleiden zodat zij meer zelfzeker en veerkrachtig in het leven kunnen staan.

Het is jouw droom om succesvolle kampen te organiseren voor gevoelige kinderen waarin je jouw kennis en ervaring kan doorgeven, maar je hebt geen idee hoe je hiermee moet starten.

Je hebt al enkele ideeën of misschien zelfs enkele initiatieven genomen, maar je loopt nog vast, je begint er maar niet aan of je bent gewoon heel benieuwd naar hoe ik het aanpakte.

Groeikamp - met Maïté
Dit ben ik samen met een lieve meid die ik leerde kennen dankzij mijn Groeikampen.

Laat ik mezelf even voorstellen

Ik ben Tinnie en heb sinds ik afstudeerde als ergotherapeut (2011) altijd bij en met kinderen gewerkt. In 2017 ben ik samen met een andere creatief coach zelf kampen in elkaar beginnen steken.
Ik vond dat super om te doen:

 • De activiteiten en sessies uitwerken, opbouwen en begeleiden – wat ik grotendeels leerde in de 2-jarige opleiding ‘Creatief agogisch coach’.
 • Structuur en duidelijkheid bieden aan een groep kinderen en weten hoe ik met kinderen kan omgaan – door mijn ervaring als ergotherapeut.
 • Spontaan een planning uitwerken en alles in goede banen leiden –  vanuit mijn organisatorisch en ondernemende vaardigheden.

Ik droomde van eigen kampen rond ‘persoonlijke groei’ en zo ontstonden sinds ik met Tinspireert startte mijn eigen Groeikampen.

In de voorbije jaren heb ik veel geleerd als ondernemer en heb ik met veel liefde Groeikampen georganiseerd en kinderen (ook individueel) laten groeien.
Maar… aangezien ik als volwassene een hele weg heb afgelegd door een burn-out in 2016, lag mijn missie al van bij de start meer op volwassenen. Intussen help ik ook graag ondernemers op weg en kochten we een pand waar ik ruimtes zal verhuren.
Omdat ik niet alles kan combineren, besloot ik in 2021 de doelgroep ‘kinderen’ af te bouwen.

Omdat velen mijn Groeikampen erg waardevol vonden en er vragen kwamen van kindercoaches, besloot ik al mijn kennis, ervaring en tips te bundelen zodat er net veel méér kleinschalige Groeikampen zullen gegeven worden in Vlaanderen en in Nederland! 

Online training tot Groeikampbegeleider en -organisator

Ik ben volop bezig met het maken van de training, dus laat je gegevens hieronder achter als je interesse hebt en op de hoogte wil gehouden worden.

Dit kan ik je alvast al vertellen:

 • Het wordt een online training die je op je eigen tempo kunt volgen met videomodules, werkboek, templates e.d.
 • Ik vertel je hoe je zowel inhoudelijk en vooral praktisch een Groeikamp in elkaar kunt steken, organiseren, zichtbaar kunt maken en begeleiden.
  • Praktisch: een concreet plan van aanpak om je Groeikamp voor te bereiden, tips over de opbouw van je kamp en de dagstructuur, tips en templates i.v.m. de communicatie met ouders, uitleg over de tool om gesprekken automatisch in te plannen en info over inschrijvingssystemen,…
   Alsook belangrijke tips over jouw website, sociale media, zichtbaarheid, mindset, persoonlijke vaardigheden, e.d.
  • Inhoudelijk: tips over thema’s, materialen en boeken, over hoe je een activiteit opbouwt en begeleidt, e.d.
 • Ik heb in alle eerlijkheid geen idee hoe lang ik hier ga mee bezig zijn, maar ik wil hoe dan ook dat de training eind februari (ten laatste midden maart) beschikbaar komt zodat je dan kunt starten.
 • Deze pagina zal worden aangevuld met méér informatie.

Schrijf je in op de wachtlijst

Zet jou alvast op de wachtlijst zodat je geen info en voordelen mist! 

Zo kan ik je volledig vrijblijvend op de hoogte houden via mails die enkel over de training gaan.
Om de mails effectief te ontvangen, is het wel belangrijk om IN de mail die je meteen na je inschrijving krijgt nog eens op bevestigen te klikken.

Training tot Groeikampbegeleider - Wachtlijst

Ontdek als eerste wanneer de training te koop komt en geniet van een mooie korting en bonus als je er vroeg bij bent.