Organiseer jouw eigen Groeikampen én groei als ondernemer via mijn online training

Ik heb heel graag en met veel liefde Groeikampen georganiseerd en kinderen individueel laten groeien, maar ik voelde dat ik de verschillende doelgroepen en nieuwe projecten moeilijker kon combineren waardoor ik in mei 2021 besloot de doelgroep ‘kinderen’ af te bouwen.

Het Groeikamp in de kerstvakantie (2021-2022) was dan ook mijn laatste.

Omdat velen mijn Groeikampen erg waardevol vonden, besloot ik al mijn kennis, ervaring en tips te bundelen, zodat er net veel méér kleinschalige Groeikampen zullen gegeven worden in Vlaanderen en in Nederland! 

Meer aanbod vanaf najaar '24

In de komende maanden (t.e.m. augustus ’24) zal mijn focus voornamelijk op het opstarten van mijn 2e onderneming liggen.

Vanaf het najaar zal er terug meer ruimte zijn voor Tinspireert. Je zult hier dan concreet aanbod kunnen vinden i.v.m. coaching, workshops en nieuw aanbod zoals verbindende netwerkevents. 😉

Wens je graag al individuele coaching of een videocall? Aarzel dan niet om een (gratis en vrijblijvende) kennismakingscall in te plannen zodat we kunnen bekijken wat ik voor jou kan betekenen.

Wil je graag dat ik je via mail op de hoogte breng van de updates en het aanbod dat er vanaf het najaar aankomt? Schrijf je dan in op de inspiratiemail